Ditemukan 4 dokumen yang sesuai dengan query
Chichester: Ellis Horwood, 1993
615.9 HAR
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Miller, Chris H.
"
Maintain safety and infection control in the dental office with Infection Control and Management of Hazardous Materials for the Dental Team, Fourth Edition. This practical and comprehensive resource covers the basic concepts of infectious disease and infection control, including step-by-step descriptions of specific procedures and supplies and equipment needed for disease prevention. The Fourth Edition features new chapters on the latest topics impacting office safety and the most current regulatory recommendations for protection of dental ...
"
London: Elsevier Health Sciences, 2014
617.600 289 MIL i
Buku Teks Universitas Indonesia Library
"
he first part of this book (Chapters 1 and 2) provides an introduction and discusses basic concepts.
Chapter 3 deals with the use of the basic human senses for identifying hazards.
Chapter 4 deals with different classes and categories of hazard ...
"
Hoboken, NJ.: Wiley , 2010
660.280 4 PRA
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Siti Humairoh Balqis
"
Penggunaan bahan tambahan pangan pada makanan merupakan hal yang lazin dilakukan oleh pelaku usaha di bidang pangan. Ketentuan mengenai bahan tambahan pangan oleh Pemerintah kini diatur dalam Peraturan Menteri Kesehatan No. 033 Tahun 2012 Tentang Bahan Tambahan Pangan. Namun sayangnya, masih ditemukan pelaku usaha yang melanggar ketentuan penggunaan bahan tambahan pangan tersebut. Ditinjau dari Undang-Undang Nomor 8 Tahun 1999 Tentang Perlindungan Konsumen, hal tersebut merupakan pelanggaran terhadap hak-hak konsumen, namun sayangnya banyak konsumen yang tidak ...
"
Depok: Fakultas Hukum Universitas Indonesia, 2014
S56874
UI - Skripsi Membership Universitas Indonesia Library